Thermo King erbjuder ”pengarna tillbaka-garanti”

Thermo King lanserade idag en ny kampanj för att lyfta fram de bränslebesparande möjligheterna med Advancer A-seriens kylenhet för släpvagnar. Thermo King erbjuder nu att betala tillbaka mellanskillnaden om Advancer inte uppfyller det 12-månaders bränslebesparingsmål som beräknats tillsammans med kunderna.


Enheterna i Thermo King A-serien är upp till 30 procent mer bränsleeffektiva än marknadsgenomsnittet och är också de första i branschen som ger fullständig insyn i bränslenivåer och bränsleförbrukning, hävdar företaget i ett pressmeddelande. Kunderna kan enkelt komma åt enhetens bränsleförbrukningsdata då detta spelas in, visas och är tillgängligt via fjärrstyrning med telematik.

Transportörer som är intresserade av Advancers bränslebesparingsgaranti ska kontakta sin närmaste Thermo King-återförsäljare, där de kan räkna ut det individuella bränslebesparingsmålet. Målet baseras på kundens specifika driftsprofil med hänsyn till driftstimmar, den genomsnittliga omgivningstemperaturen eller om de transporterar mestadels frysta eller färska varor.

Thermo King Advancer A-serien finns i tre olika versioner, A-360, A-400 och A-500, och innehåller unika funktioner som omfattar ett brett spektrum av operativa och ekonomiska utmaningar.

Om artikeln

Publicerad: 2021-04-07 14:04
Kategori: Nyheter
Taggar: Garanti Kylenheter Kyltransporter Thermo King Thermo King Advancer