Foto: Proffs, arkiv.

Frode Laursen backar på markköpet i Skånes Fagerhult

Frode Laursen skrev för ett år sedan ett avtal med Örkelljunga kommun om ett markköp för att etablera ny terminal. Avtalet var öppet och gav båda parter möjlighet att dra sig ur om förutsättningarna inte längre fanns för en lyckad etablering. Så har nu skett.


Kommunstyrelsens ordförande tycker det är trist då man sett fram emot en stor etablering, men man har godkänt att avtalet sägs upp.

Enligt Helsingborgs Dagblad ska orsaken till att Frode Laursen drar sig tillbaka, vara att markarbetet som krävs för de 130 000 kvadratmetrarna skulle bli för dyrt i förhållande till nyttan med etableringen.

Frode Laursen har ett liknande avtal tecknat med Klippans kommun som fortfarande är aktuellt.

Om artikeln

Publicerad: 2021-01-25 13:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Frode Laursen Örkelljunga Skånes Fagerhult