Sandalsbolagen gör två förvärv

Sandahlsbolagen förvärvar Skogströms Termo & Logistik AB samt Sävsjö Transport Aktiebolag. för att ytterligare stärka erbjudandet till marknaden. De förvärvade bolagen köps ut ur Smolandia AB som Sandahlsbolagen äger tillsammans med Höglandets Invest AB.

Tillträdesdatum är den 1 juni 2020. Tillsammans omsätter de förvärvade bolagen cirka 230 MSEK.
– Förvärven är en del i Sandahlsbolagens satsning framåt och kompletterar tjänsteutbudet inom livsmedelslogistik respektive inom skogs- och huslogistik. Med ett ännu vassare erbjudande och utökad kompetens stärker Sandahlsbolagen sin position på logistikmarknaden, kommenterar Thord Sandahl, koncernchef Sandahlsbolagen.

Göran Axeheim, styrelsemedlem i Smolandia AB och vVD i Höglandets Invest AB.
– Jag ser mycket positivt på affären. Skogströms Termo & Logistik AB och Sävsjö Transport Aktiebolag kommer att få en större möjlighet till positiv och god utveckling tillsammans med Sandahlsbolagen och dess kompletterande verksamheter, säger han.


Om artikeln

Publicerad: 2020-06-01 12:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Förvärv Sandahlsbolagen Sävsjö Transport Skogströms Termo & Logistik