Foto: Scania

Bäste ”Scaniakännaren” kan vinna fri underhållsservice

Är du Sveriges främste Scaniakännare? I nya frågetävlingen Scania Quiz Trophy har du chansen att vinna fri underhållsservice i upp till tre år.
Jennifer Erdtman, kommunikationschef för Scania Sverige. Foto: Scania
Jennifer Erdtman, kommunikationschef för Scania Sverige. Foto: Scania

Målsättningen med frågetävlingen Scania Quiz Trophy är att förare, ägare och Scaniafans ska kunna utmana varandra och testa sina kunskaper om Scania och om hur fordonen fungerar.
– Här är det insidan som räknas. Vi vill främja kännedomen om hur våra produkter och tjänster fungerar samt hur man använder tekniken i fordonen på bästa sätt för att sänka bränsleförbrukningen, minska slitaget och få mer uptime. Det handlar också om att ta hand om fordonen, vi vill visa vikten av bra service och underhåll, säger Jennifer Erdtman, kommunikationschef för Scania Sverige.

Scania Quiz Trophy är en kunskapstävling under roliga former.
– Fordonen behöver service, men inte för ofta, eller hur? Helst vill man transportera gods på vägarna och öka sina intäkter. Med bra kunskaper om fordonen kan man också optimera besöken på serviceanläggningen. Varken mer eller mindre. Av den anledningen är Scania Quiz Trophy en viktig kompetenstävling, säger Jon Segersten, servicemarknadsdirektör på Scania Sverige.


Tävlingen drar igång redan
den 8 juni och pågår fram till Elmia-mässan nästa år 2021. Den består av fem separata heat där de 20 bästa från varje omgång går vidare till en gemensam semifinal i april 2021.

De tio främsta gör sedan upp i den stora finalen som sker live på Elmia.
– Alla som deltar får unika specialerbjudanden på service under tävlingens gång, samt en del överraskningar. Den slutlige vinnaren av Scania Quiz Trophy koras under pompa och ståt på Elmia i juni 2021 där kan topp 3 vinner mellan ett och tre års fri underhållsservice samt en riktigt stor, härlig pokal och fina Scania prylar, säger Jennifer Erdtman.

Jon Segersten, servicemarknadsdirektör på Scania Sverige. Foto: Scania
Jon Segersten, servicemarknadsdirektör på Scania Sverige. Foto: Scania

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-08 14:46
Kategori: Nyheter
Taggar: Scania Scania Quiz Trophy Tävlingar