Vehco byter namn till AddSecure

Vehco, en del av AddSecure sedan 2018, byter namn till AddSecure. Företaget skriver i ett pressmeddelande att det är ”ett logiskt namnbyte och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation.”.

AddSecure, som är en europeisk leverantör av lösningar för säker kritisk kommunikation och data, förvärvade Vehco i maj 2018. Idag meddelade de båda företagen att Vehco kommer att byta namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte för Vehco och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld, förklarar man i ett pressmeddelande.

Företaget menar att logistikbranschen kräver mer affärskritiska mjukvarulösningar. Det innebär att ”säker data och kritisk kommunikation” kommer att bli allt viktigare för logistikföretagen och tydligt särskilja erbjudandet från övriga lösningar på marknaden.

Det breddade erbjudandet kommer att korta tiden det tar att komma igång och nyttja en komplett lösning, samtidigt som transportföretagens verksamhet förenklas, förklarar företaget.

Likaså menar man att coronapandemin har visat att det är kritiskt för transportföretagen att vara flexibla, och att de kan fortsätta att bedriva verksamheten med personal som arbetar hemifrån.
– Både kunder och medarbetare kommer att dra nytta av den stabilitet, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer av att vara ett företag med ett varumärke. Och eftersom dagens transportsystem är allt mer datadrivna, är det av största vikt att data och kritisk kommunikation är säkrad. Detta är AddSecures kärnkompetens, säger Stefan Albertsson, vd på AddSecure.

Vehcos nuvarande vd, Johan Frilund, kommer att fortsätta i sin roll som chef för AddSecure Smart Transport och rapporterar precis som tidigare direkt till AddSecures vd, Stefan Albertsson.

VBG onspot

Om artikeln

Publicerad: 2020-05-12 14:48
Kategori: Nyheter
Taggar: AddSecure Företagsnyheter Vehco