Den 250 000:e Super Space Cab-hytten

Det firar DAF med en specialutgåva

DAF Trucks introducerar XF Super Space Cab Celebration Edition när de firar tillverkningen av den 250 000:e DAF XF-lastbilen med Super Space Cab-hytt. Specialutgåvan är lyxig och har specialdekaler samt är den största och bekvämaste hytten på marknaden. Den har en lyxigt inredd interiör, bland annat med ett konjaksfärgat läderpaket som standard.

”Hur kan vi erbjuda förare högsta möjliga komfort?” Den frågan ledde 1988 till lanseringen av DAF 3300 Space Cab-hytten som innebar en ny nivå när det gällde inre utrymme och förarkomfort tack vare det upphöjda taket. År 1993 gick DAF ännu längre med Super Space Cab-hytten som innebar att DAF återigen satte nya standarder, berättar de i pressmeddelandet.

DAF beskriver den senaste DAF XF Super Space Cab-hytten som den perfekta platsen att arbeta, bo och sova på samt oöverträffat ergonomisk. Med en volym på 12,6 kubikmeter, ståhöjd på 2,23 meter och 925 liter förvaringsutrymme, är den rymligast på marknaden.


Dekalerna på den här specialutgåvan är olika för olika länder. Versionerna är utformade för att passa de lokala kundpreferenserna, men varje Celebration Edit-lastbil har den exklusiva interiören som inkluderar det konjaksfärgade läderpaketet.

Sängarna är alltid DAF:s 15 centimeter tjocka Xtra Comfort-madrass. Standard är även navigationssystemet DAF TNR, omfattande klimatanläggning inklusive uttag från den bakre väggen och DAF:s stora kylskåp.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition är tillgänglig i 4×2 FT- och 6×2 FTG-dragbilsvarianter samt i konfigurationer med chassi med hytt. Man kan välja mellan Paccar MX-11-motorer på 330 kW/450 hk och Paccar MX-13-motorer på 355 kW/480 hk eller 390 kW/530 hk.

Specialutgåvan finns nu tillgänglig hos alla officiella DAF-återförsäljare.Om artikeln

Publicerad: 2020-02-13 10:06
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Trucks Super Space Cab Celebration Edition