Från vänster Lina Åkesson, Business Development Manager, DB Schenker Logistics, Therese Bethmarker, Implementation Manager, DB Schenker Logistics, Jonas Grönbäck, Logistic Manager, Morris Stockholm och Fredrik Esselin, Supervisor, DB Schenker Logistics.

Morris Stockholm väljer DB Schenker Logistics

Morris Stockholm har en ambitiös plan på att växa i Norden och med fokus på leveranskvalitet, valdes DB Schenker Logistics i Landvetter som samarbetspartner.

Valet föll på DB Schenker efter en större upphandling där Morris Stockholm lade stort fokus på att hitta en partner som hade möjlighet att erbjuda stora expansionsmöjligheter och hög leveranskvalitet.

DB Schenker kommer att hantera såväl butiks- som e-handelsleveranser från sitt lager i Landvetter för Morris Stockholm.

Morris Stockholm fick Holta Invest som delägare i 2018 och har en ambitiös plan att stärka varumärket och växa i Norden genom online och fysiska partners samt egenkontrollerad distribution.

Håkan Nydèn, VP & Head of Contract Logistics, DB Schenker Logistics i Sverige.
– Vi är mycket glada över att få förtroendet att hantera Morris Stockholms produkter. Vi ser Morris Stockholm som ett spännande varumärke med erfarna ägare och kommer givetvis göra vårt yttersta för att hjälpa företaget med deras tillväxtresa, säger han.


Om artikeln

Publicerad: 2020-01-08 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DB Schenker kläder Morris Stockholm