Licence to deliver: DHL i tjänst för James Bond

Ända sedan Casino Royale 2006, har DHL:s logistikexperter stått för transport- och logistiklösningar relaterade till produktionen av 007-filmerna. För den nya filmen No Time to Die, den 25 i ordningen och som har biopremiär den 2 april 2020, har DHL fraktat all utrustning runt jorden med flyg- sjö och vägfrakt. Timing har varit essentiellt för att hålla inspelningsplanerna.

Adm. Chef för Deutsche Post DHL Group, Frank Appel.
– Tid och precision är avgörande vid storslagna produktioner som dessa och tack vare vårt internationella nätverk och väl fungerande processer som utför av v¨ra respektive team, har DHL uppfyllt kraven, säger han.
De är stolta över att för femte gången ga fått stötta den berömda agenten på hans uppdrag för att rädda världen.

Som officiell logistikpartner har DHL sörjt för att filmteamen alltid haft rätt utrustning tillgängli på rätt plats och tid. Det har inneburit transporter mellan platser i Norge, Jamaica, Italien och över hela Storbritannien.

John Meller, projektledare på DHL.
– Vi är en non stop-shop för allt ett filmprojekt behöver oavsett hur transporterna ska ske. Fokus ligger på att hålla igång produktionen och vi har ännu en gång visat att vi kan leverera, säger han.

Deutsche Post DHL Group: Excellence. Simply delivered.Om artikeln

Publicerad: 2020-01-29 11:29
Kategori: Nyheter
Taggar: DHL Filmproduktion James Bond No Time To Die