Thermo King vinner European Transport Award 2020

Priset vinner de för sin innovativa, helt elektriska kylenhet E-200. Thermo King är ett välkänt företag inom temperaturtransporter och och nu tog deras ingersoll Randmärke hem European Transport Award 2020 för skåpbilar och lastbilar under 3,5 ton i kategorin ”kyla och värme”.

Francesco Incalza, vice vd för Product Managament & Marketing på Thermo King.
– Utmärkelsen återspeglar det fokus Thermo King har på innovation och hållbarhet, säger han.

Thermo King E-200 använder skräddarsydda komponenter som aldrig tidigare funnits inom kyltransportindustrin samt andra patenterade innovationer som bidrar till lägre energiförbrukning, ökad fordonsekonomi och tillförlitlighet, skriver de i pressmeddelandet.


Om artikeln

Publicerad: 2019-12-06 09:04
Kategori: Nyheter
Taggar: European Transport Award Temperaturtransporter Thermo King