Bring Frigo bygger ny terminal på Långeberga

Bring Frigo har en långsiktig plan om att både nyetablera och konsolidera delar av sitt fastighetsbestånd i Skåne. I mars flyttade Bring Frigo in i en helt ny logistikanläggning i Helsingborg (Vasatorp) och har i samband med det avyttrat lageranläggningen i Eslöv.

– Nu tar vi nästa steg i utvecklingen mot att samla och modernisera vår produktion i Helsingborg. På strategiskt läge sätter vi redan under hösten spaden i marken. I och med satsningen på Helsingborg har vi för avsikt att flytta delar av våra operativa aktiviteter från Staffanstorp till Helsingborg, säger Peter Haveneth, vd på Bring Frigo AB.

I Sverige är Helsingborg ett av företagets geografiska satsningsområden och ett viktigt logistiknav där Bring Frigo vill fortsätta att växa.

Den nya terminalen blir cirka 9 000 kvadratmeter och ska stå färdig i slutet av nästa år.
– Vi ser fram emot en spännande höst där vi fortsätter att utveckla Frigos verksamhet och förädla vårt kunderbjudande, med utgångspunkt att leverera en hållbar och effektiv livsmedelslogistik, avslutar Peter Haveneth.

Om artikeln

Publicerad: 2019-08-30 09:26
Kategori: Nyheter
Taggar: Bring Frigo Företagsnyheter