Full fart framåt för Dachser i Sverige

Beslutet att anställa en Business Development Manager är en del av den positiva utvecklingen i Sverige där resultatet före skatt fyrdubblades från 4,2 miljoner under 2017 till 17,3 miljoner under 2018.

Utnämningen av en Business Development Manager (affärsutvecklingschef) är ett viktigt steg Dachser behöver ta för att fortsätta den starkt positiva utvecklingen de upplever i Sverige nu.
– Kursen ligger fast, receptet är rätt och nu banar vi väg för att också uppfylla vårt mål att vara den föredragna styckegodspartnern i Norden. Jag är säker på att Stefan Roysson kommer att fylla rollen som Business Development Manager till fullo, och jag ser fram emot att följa hans utveckling, säger René Sidor, Managing Director för Dachser Nordic.

Som Business Development Manager kommer Stefan Roysson att samarbeta nära med de fyra filialerna i Sverige. Han kommer att ha fokus på kundutveckling som ett starkt supplement till säljfunktionerna i Sverige – ett uppdrag som han ser fram emot.

Stefan Roysson berättar vidare.
– Först och främst ser jag fram emot att vara en del av den resan som Dachser genomgår i Sverige just nu. Företaget utvecklas, omsättningen ökas och marknadspositionen stärks och det ska bli spännande att stödja utvecklingen inifrån, säger han.

Stefan Roysson har en tidigare karriär inom transport- och logistikbranschen i ledande positioner och som vd.
– Jag har tidigare erfarenhet av att bygga upp företag inom logistikbranschen och har jobbat mycket med försäljning och kunder, så jag vet vilket arbete som krävs för att öka omsättning och försäljning. Det ska bli oerhört intressant att fungera i en roll med affärsutveckling och där få framhäva Dachsers styrkor, avrundar Stefan Roysson.

Om artikeln

Publicerad: 2019-07-09 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Business Development Manager Dachser Stefan Roysson Sverige