Foto: DAF

Nordic Truckcenter AB introducerar nytt serviceavtal för släp och trailers

I början av sommaren lanserade Nordic Truckcenter officiellt Truck & Trailer på den svenska marknaden. Nu tar de nästa steg och lanserar ett helt nytt koncept gällande serviceavtal för släp och trailers, oavsett fabrikat. Lanseringen sker i samband med Elmia Lastbil 2018.

Det var den 14 juni som Nordic Truckcenter, generalagent för DAF-lastbilar samt Truck & Trailer Parts (TRP), öppnade den första fysiska butiken i Sverige och introducerade det rikstäckande servicenätet.

TRP levererar cirka 150 000 reservdelar och tillbehör till tunga fordon, lastbilar av alla fabrikat samt släp och trailers.
Utbudet i kombination med vårt servicenätverk, är bakgrunden till lanseringen av vårt nya koncept, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef för Nordic Truckcenter.

För en fast månadskostnad, erbjuder de ett serviceavtal som gäller samtliga trettio servicepartners i hela landet.
Vi vill möjliggöra för våra kunder att förutse kostnaden för hela sitt ekipage samt ha största möjliga tillgänglighet till sina fordon genom en förebyggande servicelösning, säger Veronica Sköld.


Serviceavtalet kommer att erbjudas på olika nivåer och i olika paket som är enkla att förstå och baseras på typ av fordon och transport samt vilken nivå åkeriet vill säkra på sig till.

Lanseringen sker i samband med Elmia Lastbil 2018 och för första gången kommer de att ha ett dedikerat monterområde för TRP och servicemarknad.

Om artikeln

Publicerad: 2018-08-01 13:13
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Elmia Nordic Truckcenter serviceavtal Truck & Trailer