Mercedes-Benz Trucks ”Årets generalagent”

Mercedes-Benz Trucks har utsetts till ?Årets generalagent? bland de tunga lastbilstillverkarna i en undersökning med återförsäljare genomförd av MRF, Motorbranschens Riksförbund. Utmärkelsen stärker ytterligare märkets position på den svenska marknaden.

– Vi är otroligt stolta över att bli utsedda till årets generalagent på lastbilsmarknaden, säger Jens-Christian Tittel, ny chef för Mercedes-Benz Trucks på den svenska marknaden. Det visar att våra återförsäljare tror på oss och våra produkter.

– Vi har en gemensam målbild tillsammans med våra återförsäljare om att vi ska växa mest på marknaden och ha de nöjdaste kunderna.

Mercedes-Benz Transportbilar placerade sig som nummer fyra av totalt 25 märken i den sammanlagda GA-enkäten (exklusive tunga lastbilar), skriver företaget i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2018-05-09 15:19
Kategori: Nyheter
Taggar: Årets generalagent Företagsnyheter Mercedes-Benz Trucks Utmärkelser