MakSwed är uppsagt av DSV men siktades trots det för några dagar sedan. En påpasslig chaufför hade mobilkameran i beredskap.Fotograf: Läsarbild

Åkeri som sagts upp av DSV siktades på nytt

I början av november 2015, säger såväl DFDS i Göteborg som DSV Transport i Landskrona, upp avtalen med åkeriet MakSwed. För några dagar sedan, kom det nytagna bilder på MakSwed med en DSV-trailer.

En påpasslig chaufför fångar ekipaget på bild i Göteborg och lägger upp dem på Facebook och ställer frågan om huruvida de inte blivit uppsagda.

Proffs tar kontakt med säkerhetsansvarige Stefan Bengtsson på DSV i Landskrona som reagerar direkt och undersöker varför detta skett. När han kommer tillbaka, är svaret tydligt.
– Avtalet mellan DSV och MakSwed är uppsagt och uppsägningsvillkoren regleras i avtalet, säger han.

Bengtsson har lagt ner mycket tid på att ta reda på vad som ligger bakom att de ändå setts med en av DSV:s trailers och känner nu till de bakomliggande orsakerna.
– Jag har lagt ner stort arbete på att försäkra mig om att avtalet faktiskt är uppsagt och vi lägger nu extra resurser på att följa upp att uppsägningen fullföljs enligt de avtalsbundna villkoren, avslutar Stefan Bengtsson som tackar för att han fick kännedom om detta.

Om artikeln

Publicerad: 2016-03-03 14:57
Kategori: Nyheter
Taggar: DSV Makswed Stefan Bengtsson