Har din Caddy en skruv lös? Då kan den starta av sig själv!

Ägarna till 67 000 Volkswagen Caddy tillverkade mellan maj 2012 och januari 2013 har fått ett brev från biltillverkaren, som varnar för att bilen plötsligt kan starta av sig själv. Det rapporterar tidningen Vi Bilägare idag.

– Det kan finnas en risk för olika problem vid bilens startprocedur eller att den i värsta fall kan starta själv via aktivering från låsets fjärrstyrning, säger Marcus Thomasfolk, pressansvarig på Volkswagen Sverige, till Vi Bilägare.

Cirka 3 000 bilar av den drabbade modellen finns i Sverige. Det finns dock inga rapporter om att några incidenter ska ha inträffat på grund av felet, som sägs bero på en löst sittande jordskruv.

Om artikeln

Publicerad: 2016-02-22 16:03
Kategori: Nyheter
Taggar: Caddy Servicemeddelande Volkswagen