Historiskt omslag – som kan bli ditt

Årets sista nummer av tidningen Proffs bjuder på ett smått historiskt omslag. Branschen har enats i en gemensam aktion och satt ner fötterna. Nu kräver man att politiker agerar för att rädda den egna näringen. Ett krav som man inte tänker vika en tum ifrån.
Se till att skaffa det "unika" omslaget ? och tidningen, så klart!

”Äntligen händer det något”!
Så säger väldigt många som både jag och tidningens övriga redaktörer har talat med de gångna veckorna. Aldrig förr har vägtransportbranschen stått så enade. Och det som gör saken än mer uppseendeväckande är att även andra branscher ansluter sig till kravet på en ”schyst” tillvaro i arbetslivet.

Taxi, bussar och privatbilister sluter upp vid de kvartslånga stoppen som för lastbilsbranschens del ska pågå fram till julafton. Taxi har aviserat att man tänker hålla på betydligt längre än så.

Under tisdagen kom dessutom uppgifter om att även bönderna stämmer in i kören.

Runt om i Europa har man uppmärksammat ”Här stannar Sverige” – och tagit efter. Idag kommer till exempel långtradare att köra i kortege i den finska huvudstaden. En kortege som vid lunchtid kommer att nå fram till riksdagshuset för att därefter parkera där i femton minuter.

Det sistnämnda är alltså ”dagens nyheter” och står inte nämnt i den tidning som nu är på väg ut till era brevlådor.

Vill du ha månadens tidning? Skriv ett mail till mig med dina adressuppgifter och teckna upp dig för en prenumeration (315:- inkl. moms), så skickar jag decembernumret till dig. Du får därmed 13 nummer istället för 12. Erbjudandet gäller så långt vårt lager med extratidningar räcker.
Först till kvarn-principen, med andra ord. Och observera att du måste beställa via e-post för att få månadens tidning!

Skicka alltså din beställning till goran@vagpress.se!

Med tillönskan om en God Jul!
Göran Rosengren
Tidningen Proffs

Om artikeln

Publicerad: 2014-12-17 09:48
Kategori: Nyheter
Taggar: Erbjudande Här stannar Sverige Tidningen Proffs