Erik Vilhelmsson (t vä) har beslutat sig för att med omedelbar verkan lämna sina uppdrag inom SÅ.Fotograf: Göran Rosengren

Erik Vilhelmsson lämnar SÅ med omedelbar verkan

På söndagen meddelade Sveriges Åkeriföretags vice ordförande, Erik Vilhelmsson, att han beslutat sig för att lämna sina uppdrag inom SÅ.

– Trots mina ansträngningar har jag och mina bolag hamnat i ett svårt läge. Från och med nu och en lång tid framöver måste jag fokusera helt på mina egna företag. Min tid kommer inte att också räcka till förtroendeuppdrag. Därför lämnar jag mina förtroendeuppdrag, både som vice ordförande i Sveriges Åkeriföretag och posten som ordförande för region Västra Götaland med omedelbar verkan, säger Erik Vilhelmsson.

– Erik Vilhelmsson har hamnat i en situation där han gör bedömningen att han uteslutande behöver koncentrera sig på sina egna företag, ett beslut som är lätt att respektera. Mitt ansvar nu är att se till att Sveriges Åkeriföretag fungerar och att styrelsearbetet inte tappar fart, säger Mikael Nilsson, ordförande i Sveriges Åkeriföretag.

Om artikeln

Publicerad: 2014-09-08 12:35
Kategori: Nyheter
Taggar: Erik Vilhelmsson Sveriges Åkeriföretag