Ralf Ekdahl.Fotograf: Tommy Holl

Bring utser Ralf Ekdahl till chef

Bring har utsett Ralf Ekdahl till chef för sin inrikes gods- och lagerverksamhet i Sverige. Ralf Ekdahl har siktet inställt på att växa verksamheten.

Bring fortsätter sin offensiva utveckling i Sverige och Norden med utnämningen av Ralf Ekdahl. Ralf, som i december förra året sålde sin verksamhet Ekdahls åkeri till Bring, leder Brings samlade inrikes cargo- och lagerverksamheten med ca 600 personer, 10 platskontor och lager över hela Sverige.

– Jag är mycket glad att Ralf vill anta utmaningen. Hans kännedom om marknaden och långa erfarenhet är bra förutsättningar för att ta oss till nästa nivå, säger Tim Jørnsen, Direktör Bring Logistik Norden.

– Det känns spännande att få ta ett större grepp. Jag brinner för logistiklösningar och är glad att få vara med och ta nästa steg för Bring, säger Ralf Ekdahl.

Om artikeln

Publicerad: 2013-04-30 15:23
Kategori: Nyheter
Taggar: Bring Företagsnyheter Ralf Ekdahl