Volvo belönar ”spionbilder”

Normalt sett ser inte fordonsindustrin på paparazzifotografer med blida ögon. Men hos Volvo Lastvagnar verkar man inte ha några problem med den sortens människor. De belönar istället spionfotograferna.

Volvo Lastvagnars Paparazzikampanj för fullt. Och den går ut på att samla in så många bilder som möjligt på de två nya FM-ekipage som just nu rullar omkring i Europa.

Den officiella lanseringen av nya Volvo FM sker den 19 mars, men Volvo Lastvagnar ger alltså redan nu allmänheten möjlighet att få en glimt av den nya lastbilen.

Lastbilarna avslutar sin Europaresa i hemstaden Göteborg. Nu på torsdag, den 14 mars, kommer FM-modellen att stå parkerad utanför Volvomuseet mellan klockan 15 och 16. I anslutning till detta bjuder Volvomuseet på gratis entré mellan kl. 13-17 för alla som kommer och kikar på lastbilen.

– Vi vill att allmänheten ska skicka in sina första bilder av den nya lastbilen. Bilderna publiceras på en särskild webbplats, och vinnarna bjuds in till en exklusiv provkörning av den nya lastbilen i Göteborg, säger Jeff Bird, som är chef för pressens testkörningar vid Volvo Lastvagnar samt projektledare för tävlingen.

Mer information om tävlingen hittar du här!

Om artikeln

Publicerad: 2013-03-13 09:26
Kategori: Nyheter
Taggar: Nya FM Paparazzitävling Volvo