TIP Trailer stärker Krones servicenät

TIP Trailer Services, som är största i Europa när det uthyrning och leasing,  av trailrar, har skrivit ett avtal med tyska trailerproducenten Krone om att serva deras kunder med tilläggsutrustning, däck, kylutrustning och vägassistans över hela Europa.

TIP Trailers verksamhet täcker redan alla länder i Europa med fler än 70 000 uthyrda och leasade enheter till drygt 15 000 kunder. Deras verksamhet kommer nu att växa med nya verkstäder, servicebilar och ett väletablerat nätverk av servicepartner för att kunna serva också Krones kunder.

Samarbetet är i sig inget nytt.
– Vi har arbetat nära TIP Trailer i många år, så jag är trygg i min uppfattning att vi nu skrivit avtal med ett väletablerat och kompetent företag, säger Krones vd och huvudägare Bernhard Krone i en kommentar.

Om artikeln

Publicerad: 2013-02-11 15:22
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Krone Samarbete TIP Trailer