Frontskydd till nya Actros, avsett för fordon med lite högre markfrigång.Fotograf: Trux Frontskydd till nya Actros, avsett för fordon med lite högre markfrigång.Fotograf: Trux

Offroad frontskydd till nya Actros

Trux har tagit fram ännu ett frontskydd i aluminium till nya Mercedes Actros, denna gång för lastbilar som kräver hög markfrigång.

Före sommaren presenterade Trux sitt senaste aluminiumtillbehör till nya Mercedes Actros, Trux Highway, och nu i samband med Lastbil 2012 på Elmia är det dags för ytterligare en nyhet – Trux Offroad. Även den till nya Actros.

Trux Offroad är ett frontskydd i aluminium med hög markfrigång och passar därför att användas vid anläggningstransporter eller i andra sammanhang där underlaget är ojämnt.

Precis som Trux övriga produkter är Offroad framtagen i Trux egenutvecklade aerodynamiska form Airflow som minskar luftmotståndet.
– Offroad passar perfekt för skogs-, grus- och betongtransporter med mera som kräver hög markfrigång men ändå vill ha ett likvärdigt skydd som Highway i lastbilsfronten, berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Om artikeln

Publicerad: 2012-08-22 08:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Offroad Produktnyheter Trux