Tävling i skåpbilspackning på Elmia

Under Lastbilsmässan i Jönköping kommer Nissan att låta besökarna tävla i en gren många av besökarna redan är mästare i ? att på tid packa en transportbil så smart som möjligt. Bästa laget vinner en resa till Lastbilsmässan i Hannover i slutet av september.

Under Elmia Lastbil i Jönköping den 22-25 augusti ska man som besökare definitivt stanna till en stund i Nissans monter. Där finns en Nissan NV400 och en mängd kartonger i olika storlekar, som på snabbast tid ska packas så perfekt som möjligt i skåpet på bilen.
– Om man har spelat mycket Tetris förstår man precis vad det här går ut på! Vi vill anordna den här tävligen för att man ska kunna belönas för något man ofta gör till vardags, och för att få upp lite puls och tävlingsanda bland besökarna. Vem vill inte slå sin värsta konkurrent i detta?, säger Marco Ratinen, transportbilsansvarig på Nissan Nordic Sverige.

Bilen som ska packas på bästa sätt är Nissans senaste transportbil på den svenska marknaden, NV400 som i den version som visas på mässan har en skåpvolym på
10,8 m3. Tävligen sker i lag om två personer, där en hämtar kartonger och en packar.

Det lag som packar smartast enligt givna regler på en utsatt tid vinner en resa för två personer till Lastbilsmässan i Hannover i slutet av september. Anmälan sker på plats.

Om artikeln

Publicerad: 2012-07-09 17:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Lastbil 2012 Nissan Tävling