Takspoilern har blivit lättare och betydligt enklare att justera.Fotograf: DAF

Nyhet från DAF:

Justera takspoilern från marken

DAF lanserar en ny, lättare takspoiler med ett förbättrat inställningsområde med en justeringsmekanism som gör det enklare för föraren att placera spoilern på en optimal höjd.

Den nya takspoilern kommer att finnas tillgänglig som tillval från slutet av sommaren på alla XF105 Space Cab modeller. Den viktigaste funktionen som utmärker denna spoiler är dess större inställningsområde, vilket innebär att den också kan användas på megadragbilar.

Föraren kan stående bredvid lastbilen justera spoilern med en justeringsmekanism monterad på den bakre väggen av hytten eller på insidan av spoilrarna. Det innebär att spoilern alltid kan placeras i rätt höjd, vilket kan ytterligare sänka bränsleförbrukningen med några procent.

Den nya takspoilern är en del av DAF ATe (Advanced Transport efficiency) program, ett komplett paket av lösningar som leder till ytterligare minskad bränsleförbrukning och utsläpp samt förbättring av bilens effektivitet.

Om artikeln

Publicerad: 2012-06-05 15:01
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Justerbar Produktnyhet Takspoiler Tillbehör