Årets största lastbilsfest öppnar på fredag!

Sveriges största lastbilsfest slår upp portarna nu på fredag. Den 18-19 maj är det dags för Stockholm- och  Queen of the Road Truck Meet. Arrangemanget har lockat drygt 320 fordonsutställare och ett 30-tal branschutställare till Malmby Fairground utanför Strängnäs, där det bland annat kommer att bjudas på "ljusshow", "bästa burnout" (med Epa- och A-traktorer), motivlackering i realtid, veteranbilsmarknad och en sällan skådad samling tunga utställningsfordon av högst varierande årsmodeller.

Nätverket för kvinnor i yrkestrafik, Queen of the Road, har premiär för sin egen utställning, där kvinnor ställer ut lastbilar som de antingen själv äger eller som de kör till vardags. Cirka 30-talet har anmält sig till den delen av ”truckmeetet”.
För de allra minsta kommer det dessutom att finnas barnaktiviteter.

På fredag har utställningen öppet mellan kl 10 och 19, på lördag från 10 till 18.
Läs mer på www.sthlmtruckmeet.se.

Om artikeln

Publicerad: 2012-05-16 10:10
Kategori: Nyheter
Taggar: Queen of the Road Truck Meet Stockholm Truck Meet Största lastbilsutställningen i Sverige