Fotograf: Renault

Kangoo dubbelhytt med plats för fem personer

En ny version av Renault Kangoo Express Maxi har kommit till Sverige. Bilen har en dubbelhytt som utökar till totalt fem sittplatser.

Den andra sätesraden består av en passagerarbänk med tre säten och integrerat skyddsgaller. Både säten och galler kan fällas med enkelt handgrepp och bilen erbjuder då ett lastutrymme på 3,6 m3 med plant golv.

Kangoo Express Maxi har en maximal lastlängd på 2,043 mm och får lasta cirka 680 kg. Transportbilen har dubbla glasade och skjutbara sidodörrar för maximal åtkomlighet även när det är begränsat med plats. Skåpets bakre del – med sidor, bakdörrar och tak – är inklätt, isolerat och utrustat med taklampa.

Motorn är en 1,5 liters 110 hk dieselmotor som ger ett vridmoment på 240 Nm vid 1750 varv/minut.
Modellen hade säljstart i början av mars i Renaulthandeln.

Om artikeln

Publicerad: 2012-04-05 12:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Dubbelhytt Fordonsnyheter Kangoo Renault