Mer ljus i vintermörkret från Hella

De befintliga Comet FF 100-, FF 200- och FF 300-modellerna i Hellas sortiment får nu sällskap av de lite större Comet FF 450, FF 500 och FF 550 med modern design och klarglasoptik.

De nya extraljusen från Hella finns i tre olika format: fyrkantig, oval och klassisk rund. Med hög kvalitet i materiel och komponenter samt den senaste halogen-tekniken med friform-reflektorer garanterar företaget en lång livslängd. Trots det lilla formatet ger Comet-serien ett förvånansvärt bra ljusutbyte, är lättmonterade och kan användas både stående eller hängande. E-godkända.

Comet FF 450, FF 500 och FF 550 finns även i satser innehållande två fjärrstrålkastare, 12 V/55 W glödlampor, kabel, strömbrytare, relä och stenskottsskydd. Allt enligt ett pressmeddelande från KG Knutsson AB, generalagenten i Sverige.

Om artikeln

Publicerad: 2011-12-04 12:33
Kategori: Nyheter
Taggar: