Bridgestone stöttar översvämningsdrabbade Thailand

Bridgestone Corporation har beslutat att donera 50 miljoner yen till de översvämningsdrabbade områdena i Thailand.

Utöver moderbolagets donation kommer Bridgestone Group-företag i Thailand att donera pengar och samla in mat till ett värde av 3,4 miljoner yen för att ytterligare bistå dem som drabbats av katastrofen.

Under mer än 40 år har Bridgestone Group bedrivit affärsverksamhet i Thailand, bland annat produktion och försäljning. Företaget har 10 fabriker i Thailand, däribland nya anläggningar för däck, diversifierade produkter och råmaterial.

Bridgestone Group vill via sin donation uttrycka sitt uppriktiga deltagande med dem som drabbats av översvämningarna, och att man hoppas på en snabb återhämtning av landet som nation.

Om artikeln

Publicerad: 2011-11-09 13:07
Kategori: Nyheter
Taggar: