Ny serie löstagbara fordonsdatorer

Svenska JLT Mobile Computers har utvecklat datorserien Flexible Fixed som lanseras i höst. Enligt företaget är datorn både stryktålig som en fast...

Svenska JLT Mobile Computers har utvecklat datorserien Flexible Fixed som lanseras i höst. Enligt företaget är datorn både stryktålig som en fast monterad fordonsdator och flexibel som en handhållen dator.
Enligt JLT blir det mer kostnadseffektivt med en dator utvecklad för fast montage i fordon, men länge livslängd, och som dessutom är lätt att plocka ur utan några verktyg. Företaget siktar på branscher som transport, lager, logistik, entreprenad och räddningsfordon.
– Användningen av handhållna datorer har ökat. Ett stort problem med dem är att de ofta går sönder för att de inte har tillräckligt hög ruggningsgrad, enligt JLT.

Om artikeln

Publicerad: 2011-08-12 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: