Semifinal för sju svenska mekarlag

VISTA, Volvo Lastvagnars och Volvo Bussars världsomspännande tävling och utbildningsprogram för mekaniker och servicepersonal, har nu nått fram t...

VISTA, Volvo Lastvagnars och Volvo Bussars världsomspännande tävling och utbildningsprogram för mekaniker och servicepersonal, har nu nått fram till semifinalerna. De tjugo nordiska lagen kommer att mötas i regionssemifinaler i Italienska Verona 31 mars-1 april.
De sju svenska lagen är från Wist Last&Buss i Avesta, Västerås och Uppsala, Finnvedens Lastvagnar i Växjö, Bilbolaget Lastvagnar i Söderhamn, Volvo Truck center i Eskilstuna samt Värmlands Motor i Karlstad som kämpat sig till en semifinalplats.
I Italienska Verona kommer de 20 nordiska lagen att tävla om fyra platser i den stora världsfinalen i VISTA 2011 som går av stapeln i Göteborg i juni.
Det som började som en tävling för svenska Volvomekaniker 1957 har utvecklats till ett internationellt evenemang. VISTA 2011 är det hittills största med deltagare från 75 olika länder på alla kontinenter.

Om artikeln

Publicerad: 2011-03-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: