Kenta är död

En profil i branschen, Kent "Kenta" Johansson från Vårgårda, har efter en längre tids sjukdom avlidit.

För de allra flesta blev Kenta kanske mest känd för sitt engagemang i utställningssammanhang. Han var bland annat en av initiativtagarna till ”Vårgårda Trophy” som förra året fick ställas in på grund av hans sjukdom.
– Vi har förstått att Kenta var en oerhört populär person i lastbilsbranschen. Många läsare har hört av sig till redaktionen för att uttrycka sin sorg. På Facebook hade Kenta 187 vänner. Det är kanske inte så svårt att skaffa många vänner där, men jag vågar påstå att dessa 187 faktiskt också var hans riktiga vänner. Och det är nog ganska svårslaget, säger Proffs chefredaktör, Göran Rosengren.

Jobbade på

Trots sin sjukdom jobbade Kenta in i det sista.
– Det var så typiskt för Kenta. Det känns både tomt och osannolikt att han nu inte längre finns med oss, säger Nisse Petersson, ordförande i TIA och personlig vän sedan länge med Kenta.
Kenta blev 64 år och våra tankar går till Kentas hustru, barn och barnbarn.

Vännerna på Proffs och TIA

Om artikeln

Publicerad: 2011-03-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: