Bevola hjälper dig att hålla vikten

Vågutrustning på lastbilar är i sig inget nytt. Men lösningen som Bevola i Växjö erbjuder, Levelpilot, skiljer sig en del från andra produkter ...

Vågutrustning på lastbilar är i sig inget nytt. Men lösningen som Bevola i Växjö erbjuder, Levelpilot, skiljer sig en del från andra produkter genom att via en tydlig display på fordonets utsida visa bland annat aktuella axeltryck och totalvikten.
Siffrorna på displayen är hela tio centimeter höga och sitter i ett stryktåligt och vattentätt kabinett. En ljussensor reglerar ljusstyrkan automatiskt vilket underlättar avläsning oavsett tid på dygnet. Vidare är tekniken övervakad av en värmesensor som skyddar elektroniken mot överhettning när extremt höga temperaturer råder.
Mer information hittar du på Bevolas hemsida, bevola.se.

Om artikeln

Publicerad: 2011-02-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: