Smidig tömningsanläggning för bränsle

Eurolube, som säljer professionella lösningar för hantering av smörjmedel och andra vätskor lanserar nu en ny bränsletömmare för bensin och E8...

Eurolube, som säljer professionella lösningar för hantering av smörjmedel och andra vätskor lanserar nu en ny bränsletömmare för bensin och E85. Ett verktyg som gör det enklare att tömma bränsletankar på fordon inför exempelvis reparationsarbeten, skrotning eller om en kund råkat tanka fel bränsle på bensinstationen.
Bränsletömmaren är utrustad med en tryckluftsdriven tömnings-/återföringspump som dessutom har en funktion som för bort bensinångor.
Hela utrustningen får plats på en vagn vilket gör den smidig att flytta och ställa undan efter utfört arbete. Den är dessutom certifierad enligt maskindirektivet 2006/42/EC och ATEX-direktivet 94/9/EC.

Om artikeln

Publicerad: 2010-11-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: