Nytt importsystem från TNT på webben

TNT Express lanserar nu sitt ?Express Import System" som ger transportföretagets kunder ordentlig kontroll över sina importförsändelser. Det nya...

TNT Express lanserar nu sitt ?Express Import System” som ger transportföretagets kunder ordentlig kontroll över sina importförsändelser. Det nya webbaserade verktyget gör det möjligt för företag att beställa importförsändelser från omkring 170 länder, med offertunderlag och fakturering i lokal valuta.
Systemet ger också importkunder möjlighet att lägga in ordrar på nätet och kopplas ihop med avsändaren via e-post. TNT tar hand om språkbarriärer, transport, förtullning och leverans av försändelser till den avsedda adressen.
Systemet är tillgängligt på många språk, däribland svenska, engelska, spanska, tyska, franska, italienska och kinesiska.

Om artikeln

Publicerad: 2010-03-26 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: