Telefon för tuffa tag

Sonim Technologies, tillverkare av robusta mobiltelefoner, kommer nu med sin senaste telefon Xtreme Performance-serien, Sonim XP2 Spirit - som för ö...

Sonim Technologies, tillverkare av robusta mobiltelefoner, kommer nu med sin senaste telefon Xtreme Performance-serien, Sonim XP2 Spirit – som för övrigt är Sonims första 3G-telefon.
XP2 Spirit är byggd för personer som arbetar eller vistas i tuffa miljöer och där man kräver hållbara prylar. Med telefonen följer en treårig villkorslös garanti.
– Vi har studerat användarna och sett de utmaningar de ställts inför. Vi strävar efter att leverera de starkaste telefonerna som kan hantera höga ljud från en slagborrmaskin, en stenhård klippvägg, vattenstänk eller intensiv vind och regn, säger Bob Plaschke, vd på Sonim.
Telefonen är bland annat klassificerad och certifierad enligt IP-67/MIL-810G. Skyddad mot regn, dimma och salthaltig luft. Den är dränkbar i vatten till en meters djup i upp till 30 minuter. Ogenomtränglig för damm och mikropartiklar, ett ickeporöst skal blockerar inträngning av mikropartiklar, är extremt stöttålig och är dessutom utrustad med en 3-megapixel kamera.

Om artikeln

Publicerad: 2010-02-26 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: