European Road Transport Show 2012

The European Road Transport Show (TERTS), som anordnas av Amsterdam RAI under överinseende av RAI Association, kommer att äga rum den 16 till den 21...

The European Road Transport Show (TERTS), som anordnas av Amsterdam RAI under överinseende av RAI Association, kommer att äga rum den 16 till den 21 april 2012. Det kommer då att ha en fast plats på dagordningen vartannat år ungefär samma tid på året.
Beslutet fattades efter omfattande diskussioner med ett brett spektrum av företag inom sektorer som traditionellt sätts i samband med denna händelse, inklusive lätta och tunga kommersiella fordon, speciella fordon och reservdelar samt komponentleverantörer.
Ursprungligen planerades utställningen till oktober förra året men ställdes in på grund av den förvärrade ekonomiska situationen på marknaden, som ledde till att ett stort antal utställare drog sig ur sitt planerade deltagande i evenemanget.

Se www.roadtransportshow.com för mer information.

Om artikeln

Publicerad: 2010-02-26 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: