Alltransport köper Vadstenaföretag

Alltransport, ett av Sveriges största transportföretag, förvärvar verksamheten i Avfallstransporter i Vadstena som ett led i sin strategi att expa...

Alltransport, ett av Sveriges största transportföretag, förvärvar verksamheten i Avfallstransporter i Vadstena som ett led i sin strategi att expandera i västra Östergötland.
Avfallstransporter startade sin verksamhet 1977 och har som huvudnäring att hyra ut container för avfallshantering och transporter för företag och verksamheter i västra Östergötland.
Bolaget grundades av Per-Arne och Bo-Göran Gustafsson. Per-Arne kommer att dra sig tillbaka, men Bo-Göran kommer att vara kvar i verksamheten.
– Våra tidigare liknande förvärv av Allslam i Linköping och LA Container ger positiva effekter för våra övriga verksamheter, säger Alltransports vd Peter Nilsson.
– Vi kan bibehålla sysselsättningen och hitta nya affärsmöjligheter.
Alltransport i Östergötland har tre affärsområden. Bygg och anläggning, fjärr och distribution samt tank och miljö. Bolaget sysselsätter omkring 500 personer och hade 2008 en omsättning på 645 miljoner kronor.

Om artikeln

Publicerad: 2010-01-29 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: