FH16-möte lockade 110

Rekordmånga medlemmar, 110 personer, sökte sig till Göteborg och Volvo Demo Center när FH16-klubben kallade till årsmöte. Förutom de formella f...

Rekordmånga medlemmar, 110 personer, sökte sig till Göteborg och Volvo Demo Center när FH16-klubben kallade till årsmöte. Förutom de formella förhandlingarna så gavs information kring det aktuella läget på lastbilsmarknaden samt om tillkomsten av den 24 centimeter djupare XXL-hytten, vilken rönt överraskande stort intresse på den skandinaviska marknaden.
Dagen innehöll också möjlighet till provkörning av ett antal FH16-bilar i olika fordonskombinationer, en rundvandring i produktutställningen på VDC samt en minimässa där samtliga av klubbens 17 partners plus några till visade prov på sina tjänster. Träffen avslutades med middag och show på Rondo där ingen mindre än Jerry Williams bjöd på en ”dynamite” show.
FH16-klubben har idag 435 medlemmar och vid årsmötet omvaldes Boije Ovebrink som ordförande.

Om artikeln

Publicerad: 2009-11-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: