Scania och SAF-Holland i globalt servicesamarbete

Scania har tecknat ett samarbetsavtal med den tyska axeltillverkaren SAF-Holland. Avtalet ger Scanias kunder tillgång till en service av kompletta fo...

Scania har tecknat ett samarbetsavtal med den tyska axeltillverkaren SAF-Holland. Avtalet ger Scanias kunder tillgång till en service av kompletta fordonskombinationer som omfattar mer än endast reservdelar och logistik. Genom avtalet kommer Scanias serviceverkstäder världen över att ha full auktorisation för professionell service av SAF-Hollands traileraxlar. Avtalet inkluderar områden som logistik, garantiärenden, verkstadsrutiner, specialverktyg, helpdesk och mekanikerutbildning.
SAF Holland är en av världens ledande tillverkare och leverantör av produktsystem och komponenter för främst släp- och påhängsvagnar, men också för lastbilar, bussar och nöjesfordon. Produktprogrammet omfattar axlar, fjädringssystem, vändskivor, kopplingar, spindelbultar och stödben.

Om artikeln

Publicerad: 2009-09-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: