Nya möjligheter till finansiering i västra Sverige

Det danskägda finansbolaget Finans Nord expanderar i Sverige. Den 1 september öppnade man ytterligare ett kontor, den här gången i Göteborg. Fina...

Det danskägda finansbolaget Finans Nord expanderar i Sverige. Den 1 september öppnade man ytterligare ett kontor, den här gången i Göteborg. Finans Nord etablerades i Sverige år 2006 och har hittills funnits i Stockholm, Eskilstuna samt i Malmö där det svenska huvudkontoret ligger.
Nu, mitt i lågkonjunkturen, har man alltså startat upp verksamhet även i Göteborg.
– I tider av krisstämning är det lätt att tro att allt är dåligt i en viss region, speciellt om man sitter för långt från regionen och kunderna. Den riktiga känslan och kunskapen får du bara om du befinner dig i marknaden och nära dina kunder, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Anders Lorentzon och Peter Svensson heter herrarna som nu ska ta hand om och bygga upp Finans Nords kontor i Göteborg. Både Anders och Peter har lång erfarenhet av företagsrådgivning och finansiering av maskiner och fordon.

Om artikeln

Publicerad: 2009-09-25 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: