Eget intelligent bromssystem från BPW

ECO Tronic EBS är en absolut nyhet på släpfordonsmarknaden. BPW presenterar, som första axeltillverkare i världen, ett intelligent elektroniskt b...

ECO Tronic EBS är en absolut nyhet på släpfordonsmarknaden. BPW presenterar, som första axeltillverkare i världen, ett intelligent elektroniskt bromssystem, som kommer komplett från en och samma tillverkare.
Det elektroniska bromssystemet EBS från BPW är en av de första komponenterna i den nya produktfamiljen ECO Tronic. EBS är framtagen i samarbete med Haldex. Förutom elektronisk styrning av bromsen, Trailer Roll Stability, ALB-reglering och utvärdering av driftsdata erbjuder BPW:s nya EBS släpfordonstillverkare och fordonsägare en mängd nya specifika egenskaper för släpfordon, som bara finns hos BPW.
* Assembly Data Management är en funktion med vilken man för första gången elektroniskt kan lagra alla viktiga chassi- och fordonsdata. Det betyder att man vid en eventuell reparation enkelt via datorn kan få information om de reservdelar som behövs. Som fordonsägare kan du från BPW:s hemsida även direkt ladda ner alla nödvändiga serviceunderlag.
* Road Condition Monitoring registrerar och utvärderar alla vägprofiler, som fordonet hittills har körts på. Ett enkelt sätt att få kontroll över vilka påfrestningar fordonet utsätts för.
* Brake Performance Monitoring registrerar och utvärderar den verkliga bromsanpassningen och jämför med de teoretiskt optimala värdena. Skulle avvikelsen vara för stor får du direkt den passande rekommendationen för felsökning och avhjälpande.

Om artikeln

Publicerad: 2009-05-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: