Försäkra din bil mot ”tvåor”

En försäkring som säkerställer att bilen går igenom den årliga kontrollbesiktningen. En dröm? Nej, snarare ett försäkringsalternativ som fung...

En försäkring som säkerställer att bilen går igenom den årliga kontrollbesiktningen. En dröm? Nej, snarare ett försäkringsalternativ som fungerar bra sedan länge i exempelvis Storbritannien, och som nu via SBM Fordonsmärkning blir en realitet även i Sverige.
– SBM Bilbesiktningsförsäkring fungerar så att man tecknar försäkringen i god tid innan det är dags för den årliga kontrollbesiktningen. Om bilen inte klarar sig utan anmärkningar, täcker försäkringen de kostnader som uppstår för att åtgärda de fel som hindrar att bilen får godkänt vid ombesiktningen, säger Per Anders Prabert, vd på SBM, och konstaterar att det nu äntligen finns ett sätt att ”släcka tvåorna” i besiktningsprotokollet för en rimlig kostnad.
SBM Bilbesiktningsförsäkring finns att teckna sedan i slutet av mars och kommer på olika sätt att lanseras publikt under våren.

Om artikeln

Publicerad: 2009-04-24 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: