Billigare och mindre Rolls-Royce

BMW:s brittiska bolag Rolls-Royce har vid flera tillfällen informerat om att det kommer en mindre och billigare modell, en ny instigningsmodell, som ...

BMW:s brittiska bolag Rolls-Royce har vid flera tillfällen informerat om att det kommer en mindre och billigare modell, en ny instigningsmodell, som det heter på fackspråk. Nu upplyser Rolls-Royce att den är nästan klar och ska lanseras nästa år.
Modellen som är ”bara” 5,4 meter lång och har ett axelavstånd på 3,30 meter, vilket kan jämföras med Phantom-modellen som har ett axelavstånd på 3,57 meter och är 5,83 meter lång.
Under huven ska finnas en nyutvecklad V12-motor och den nya modellen heter 200EX och har en design som liknar en coupé, Det här är de enda tekniska upplysningar som Rolls-Royce tills vidare har släppt.

Om artikeln

Publicerad: 2009-03-27 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: