Guld till Volvo Lastvagnar

Volvo Lastvagnars företagspresentationsfilm "The Balance" har vunnit "Gold World Medal" och Bästa Film vid den stora internationella filmfestivalen ...

Volvo Lastvagnars företagspresentationsfilm ”The Balance” har vunnit ”Gold World Medal” och Bästa Film vid den stora internationella filmfestivalen New York Festivals i USA, och Merchandisefilmen ”Engineered to Wear” tilldelades ”Finalist Certificate” vid samma festival.
New York Festivals är en av världens äldsta och mest välrenommerade filmfestivaler, och med hundratals bidrag från över 30 länder är det också en av de största. Volvo Lastvagnar har vunnit flera filmpriser genom åren, men fick nu ta emot utmärkelserna ”Gold World Medal” och ”Bästa Film” för första gången i New York.
”The Balance” finns översatt till 19 språk.

Om artikeln

Publicerad: 2009-02-27 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: