Stal partikelfilter från lastbil

Danske åkaren John Christiansen från Kastrup fick en obehaglig överraskning när han en morgon i mitten av september upptäckte att någon stulit p...

Danske åkaren John Christiansen från Kastrup fick en obehaglig överraskning när han en morgon i mitten av september upptäckte att någon stulit partikelfiltret i hans lastbil.rn- När jag kom till parkeringsplatsen för att hämta bilen gick jag en runda runt den för att kolla om allt var OK. Jag upptäckte då att partikelfiltret var bortmonterat, berättar John Christensen för danska DTL Magasinet.rn- Det har uppenbarligen varit lätt för tjuvarna att stjäla mitt filter och spara cirka 95 000 danska kronor, som filtret, med montering, kostade mig.rnStölden är polisanmäld, men ha uppmanar samtidigt både åkare och andra i branschen att hålla koll på partikel filtret.rn- Filtren har alla unika nummer, vilket gör det möjligt att identifiera det, tillägger John Christensen som ändå menar att chanserna att få tillbaka filtret är mycket små.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: