Alltransport hållbarhetsprisat

Finansmarknadsminister Mats Odell delade ut priset för Sveriges bästa Hållbarhetsredovisning i samband med Finforum på Grand Hotel i Stockholm i b...

Finansmarknadsminister Mats Odell delade ut priset för Sveriges bästa Hållbarhetsredovisning i samband med Finforum på Grand Hotel i Stockholm i början av november. Vinnaren i 2007 års tävling i kategorin Privatägda bolag är Alltransport i Östergötland AB. rnJuryns motivering för priset lyder: ”Alltransports hållbarhetsredovisning är mycket ambitiös och väl utvecklad. Ambitioner, aktiviteter och uppnådda resultat presenteras på ett tydligt sätt.” rnAlltransports vd Peter Nilsson och Projektledaren Ella Truman som medverkade vid utdelningen var mycket stolta och nöjda med utmärkelsen. rn- Alltransport har valt en strategi att ligga i framkant med miljö och hållbarhetsfrågor samt trafiksäkerhetsfrågor. Att göra en reviderad hållbarhetsredovisning ser vi som en viktig framgångsfaktor, säger Peter Nilsson. rnAlltransport bedriver transportförmedlingsverksamhet från tre kontor, Norrköping och Linköping och Åtvidaberg.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-11-18 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: