Rätt lufttryck sparar stora pengar

Brittiska företaget SAFE Europe plc menat att deras nya Monityre system kan spara stora pengar för åkare genom minskade bränslekostnader och minsk...

Brittiska företaget SAFE Europe plc menat att deras nya Monityre system kan spara stora pengar för åkare genom minskade bränslekostnader och minskade olycksrisker.rn- Kontinuerlig övervakning av trycket i däcket på både dragbil och trailer kan minska bränslekostnaderna dramatiskt, säger Charles Rabbidge på SAFE Europe plc till Transport News.rnHan uppskattar att ett företag med en flotta på 100 trailers kan spara närmare 100 00 brittiska pund årligen (motsvarande 1,182 miljoner SEK), bara både bränslekostnader.rn- Till det ytterligare förtjänster som längre drifttid för fordon och däck, tillägger Rabbidge.rnMonityre systemet består av fyra huvudkomponenter, däcktryckssensorer (en sensor per däck), en display inne i fordonet, en trailermonterad smart booster och ett handverktyg för programmering.

Om artikeln

Publicerad: 2008-10-21 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: