Mer verifierad etanol till Sverige

Det svenska miljöteknikföretaget SEKAB har nu även tecknat avtal med brasilianska LDC Bioenergia om leverans av verifierat hållbar etanol till den...

Det svenska miljöteknikföretaget SEKAB har nu även tecknat avtal med brasilianska LDC Bioenergia om leverans av verifierat hållbar etanol till den internationella marknaden. LDC Bioenergia, som ingår i den franska Louis Dreyfus-koncernen, är en av Brasiliens ledande tillverkare av etanol och socker.rn- Avtalet säkrar leveranser av ytterligare volymer av etanol, som är kvalitetssäkrad ur bland annat miljö- och social synpunkt, säger Anders Fredriksson, vice vd i SEKAB Biofuels & Chemicals. Som en av de största köparna av brasiliansk etanol har vi en viktig roll att fylla när det gäller att visa vägen och utveckla bästa praxis.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: