Lastbilsmässan populärare än någonsin

Att Sverige är en lastbilsnation att räkna med går inte att ta miste på. Lastbil 2008 är fullbokad sedan länge och trycket från utställarna ha...

Att Sverige är en lastbilsnation att räkna med går inte att ta miste på. Lastbil 2008 är fullbokad sedan länge och trycket från utställarna har varit så hårt att ytterligare monteryta har öppnats upp. För första gången i mässans historia kommer monterytan överstiga rn70 000 kvadratmeter, vilket är drygt 15 procent större än 2006 då mässan senast arrangerades.rn- Alla leverantörer av tunga lastbilar ställer ut och det lätta lastbilssegmentet fortsätter att utvecklas starkt. Tio av de 13 största leverantörerna finns på plats, konstaterar Marcus Haraldsson.rnMässan är emellertid mer än fordon. Här finns allt ifrån påbyggare, till leverantörer av tillbehör och tjänster. rn- Det är bra respons från samtliga segment. Tillverkarna och importörerna av tunga lastbilar storsatsar på årets mässa. Tittar vi i utställarregistret ser vi även att det finns vissa sektorer som sticker ut lite extra. Det är framför allt däckleverantörerna och IT-företag som är mer representerade i år än tidigare.rnLastbil 2008 pågår den 20-23 augusti och ingår i Transportveckan på Elmia.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: