iPhone – rosad rishög?

Många oberoende tester av Apples nytillskott, mobiltelefonen iPhone 3G, visar på många nackdelar och brister. Till exempel nämner "testpiloterna" ...

Många oberoende tester av Apples nytillskott, mobiltelefonen iPhone 3G, visar på många nackdelar och brister. Till exempel nämner ”testpiloterna” att 3G-mottagningen är dålig, att den inbyggda kameran inte är någon höjdare, att GPS-funktionen är bristfällig samt att telefonen i sitt grundutförande inte har stöd för MMS-meddelanden. Även det höga priset ligger till last för iPhone.rnTrots dessa negativa omdömen så tycks de flesta svenska sajter och tidningar vara ense om att den nya iPhone är en riktigt bra telefon och den lilla ”nallen” går åt som smör i solsken.rnSnacka om proffsig marknadsföring!rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: