Vikströms Åkeri prisat av Schenker

Schenkers hållbarhetspris, som i år delas ut för första gången, går till Vikströms Åkeri. Priset består av en resa till Genève med besök bl...

Schenkers hållbarhetspris, som i år delas ut för första gången, går till Vikströms Åkeri. Priset består av en resa till Genève med besök bland annat på Röda Korsets huvudkontor. Prisutdelningen skedde på Bilspedition Transportförenings (BTF) årliga kongress. rn- För att uppmuntra alla åkerier och premiera goda exempel beslutade vi i företagsledning att skapa ett hållbarhetspris, säger Bo Hallams, marknadsdirektör för Schenker i Sverige. rn- Miljö- och trafiksäkerhetsfrågor har alltid stått högt upp på vår agenda. Min far Valdemar Vikström, som grundade åkeriet för 52 år sedan, hade varit stolt över att ta emot Schenkers hållbarhetpris, säger Peter Vikström, vd för Vikströms Åkeri AB.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-06-14 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: